Vilkår og personvern
 

Miljøboks er en tjeneste fra Fortum som gjør resirkulering enklere. 

Tjenesten er tilgjengelig for husholdningskunder i Norge,  og er en løsning for resirkulering av brukt småelektronikk (med småelektronikk menes eksempelvis lyspærer, batterier, ledninger, klokker og mobiltelefoner). Kunden er selv ansvarlig for sikker oppbevaring av avfallet, f.eks. ved å tape (beskytte) polene på batterier før de legges i miljøboksen.

 

Ved bestilling får du tilsendt en Miljøboks i posten. Når du ønsker å returnere Miljøboksen registreres forespørsel om henting på nett. Den tilsendte Miljøboksen vil da hentes innen en virkedag.

 

Tjenesten er en abonnementsløsning som løper fra du bestiller henting av første Miljøboks, og frem til tjenesten sies opp. Ved registrering av henting vil det automatisk registreres et abonnement i ditt navn, med mindre du krysser av for at du ikke vil ha flere bokser. Abonnementet koster kr. 1,- pr. dag inkl. mva, og da får du en ny boks hver gang en full boks blir hentet. Du kan avslutte abonnementet når du vil, ved å sende en e-post til kundeservice@fortum.com.​

Tjenesten faktureres månedlig og følger våre generelle betalingsvilkår. Ved endring i pris eller vilkår vil dette varsles 14 dager i forveien.

 

Tjenesten er i første omgang et pilotprosjekt. Pilotprosjektet kan til enhver tid avsluttes, og i så tilfelle vil du informeres om dette per epost. Ved en eventuell avvikling har du rett til henting av Miljøboksen i inntil 3 måneder etter at testperioden er avsluttet.

 

Vi anbefaler deg å lese vår personvernerklæring , som inneholder informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

 

Ved bestilling har du 14 dagers angrerett i henhold til Lov om opplysningsplikt og angrerett mv. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven).

KONTAKT OSS​

Epost:kundeservice@fortum.com

Telefon: +47 21 49 69 10